Dagtochten vergelijken naar de kerstmarkt in Antwerpen

Bekijk en vergelijk de voordeligste dagtrips naar de kerstmarkt in Antwerpen. Boek al v.a. 19,95,- en geniet van de schitterende chalets met de mooiste kerstdecoraties!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Antwerpen

De kerstmarkt in Antwerpen is een van de populairste kerstmarkten in België onder de Nederlanders. De meeste mensen vertrekken op 26 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Antwerpen. In de Scheldestad begint de kerstmarkt op 6 december en gaan de kerstfestiviteiten van start. Rond dezelfde tijd gaan ook andere kerstmarkten open en in het bijzonder de ijspiste. Het is altijd een spetterend kerstfeest in Antwerpen als alle markten open gaan en er bevinden zich diverse activiteiten plaats op de markten. Elk jaar varieert het wat voor bijzonderheden er worden toegevoegd aan het feest. Meestal wordt er een parade of een optocht gehouden.

Op de Antwerpse markt bevindt zich ook een tijdelijke schaatsbaan, deze kun je vinden op het Steenplein. Op dit plein staan er ook diverse prachtige chalets waar je heerlijke winterse producten kunt kopen. Ook staat er op dit plein een schitterende reuzenrad met fantastische kerstversieringen. Vanuit het reuzenrad heb je een magisch uitzicht over de stad Antwerpen!

Vergelijk direct alle aanbieders naar Antwerpen