Dagtrips vergelijken naar de Belgische kerstmarkt

Bekijk en vergelijk de voordeligste dagtochten naar een van de kerstmarkten in België. Boek nu al een dagtochtretourtje met bus of trein v.a. 20,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt België

In België kun je veel gezellige kerstmarkten vinden met ieder zijn eigen uitstraling. De grootste kerstmarkt in België bevindt zich in Luik. Deze kerstmarkt is niet opgebouwd met kraampjes maar met meer dan 200 sfeervolle chalets. Uiteraard zijn de chalets versierd met schitterende kerstdecoraties. De kerstmarkten zijn opgezet op de belangrijkste historische pleinen in de Belgische steden. Ieder jaar wordt er op  alle kerstmarkten in België een schaatsbaan geplaatst,dit zorgt voor een echte winterse sfeer!

In sommige steden in het land wordt het winterfeest nog iets uitgebreider gevierd. Denk bijvoorbeeld o.a. aan een gezellige kermis, een ijssculpturen festival en een levende kerststal. Wat erg leuk is aan de kerstmarkt in Antwerpen is dat er  op de dag van de opening een groot openingsfeest plaats vindt! Andere populaire kerstmarkten vinden plaats in Gent, Brussel en Luik.

Vergelijk alle dagtochten naar België


Kerstmarkten