Dagtrips vergelijk naar de kerstmarkt in Brussel

Maak een leuke dagtrip naar de kerstmarkt in Brussel en boek al v.a. 18,- Bezichtig de grote kerstboom op de Grote Markt en bewonder de schitterende kerststal!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Brussel

In de Belgische hoofdstad wordt ieder jaar de stad omgetoverd tot een schitterende kerstmarkt. De markt is verspreid over verschillende pleinen en straten in de stad. De meeste chalets vindt je op de Vismarkt. Je kunt honderden chalets bezichtigen met ieder zijn eigen koopwaar, warme dranken en heerlijke Belgische specerijen. Aan het einde Vismarkt staat ook een hele grote reuzenrad, stap in voor een rondje en bewonder het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad.

De Grote Markt is het oudste plein van Brussel. Hier staat geen kerstdorp maar een reuze kerstboom met een gigantisch groot kerststal, dit maakt het plein erg bijzonder. In de avond uren vindt er een speciale sound & light show plaats. Dit is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Op het Muntplein kun je schaatsten op fantastische schaatsbaan en kun je ondertussen genieten van een warm drankje!

 

 

Vergelijk direct alle aanbieders naar Brussel