Een dagtocht naar de kerstmarkt in Berlijn

Maak een fantastische dagtocht naar de Berlijnse kerstmarkt en bezichtig de leukste kraampjes van de markt! Boek nu al v.a. 58,-!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Berlijn

De kerstmarkt in Berlijn is een populaire bestemming en ideaal voor een dagtocht. De kerstmarkt is zeer groot en bestaat uit meer dan 26 markten. Dit jaar staan er veel cultuurfestiviteiten op het programma. De markt Gendarmenmarkt is de mooiste en grootste markt in Berlijn. Je kunt hier uitgebreid je kerstinkopen doen, genieten van de fantastische muziekspektakel en meedoen aan speciale kerstactiviteiten. De kerstmarkt Schloss Charlottenburg is een leuke markt met een schitterende locatie. Laat je verrassen door de prachtige kerstversieringen en kerstballen vanuit de hele wereld!

De kerstmarkt Spandau bestaat al meer dan 40 jaar en staat bekend om zijn groot aantal kraampjes. Je kunt hier maar liefst 400 kraampjes bezichtigen! In de kraampjes kun je zoveel specialiteiten vinden. Het hoogtepunt van deze kerstmarkt is de levensechte kerststal. Vergelijk snel de scherp geprijste aanbiedingen voor een dagtocht naar de veelzijdige kerstmarkt in Berlijn!

Vergelijk direct alle aanbieders naar Berlijn