Een dagtocht naar de kerstmarkt in Dortmund

Bekijk en vergelijk de goedkoopste dagtochten naar de kerstmarkt in Dortmund en boek al v.a. 17,- Ontdek de leukste kraampjes met heerlijke lekkernijen!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Dortmund

De kerstmarkt in Dortmund gaat in november al van start en wordt omgetoverd tot een schitterende feestelijk kerstdorp. In de binnenstad staan er diverse kerstmarkten, met opvallende sierlijke kerstverlichting. In het centrum van de stad staat een gigantische kerstboom van 24 meter hoog en heeft een schitterende uitstraling. Dit komt mede door de mooie verlichtingen en de prachtige kerstversieringen. Rond de verschillende kerstmarkten hangt er een winterse sfeer, met romantische kerstmuziek. Ook vinden er diverse activiteiten en lekkernijen plaats op de kerstmarkt.

In totaal vind je meer dan 300 kraampjes met speelgoed, kerstcadeau’s, accessoires en heerlijke lekkernijen. Verwen jezelf met de meest heerlijke chocolade specialiteiten en traditionele Reibekuchen. Op de Alter Markt kun je genieten van live muziek van verschillende artiesten. Ook kun je op de markt plein kunnen de kinderen zich prima vermaken, er worden namelijk leuke activiteiten gehouden. Zoals een poppenkast en knutselmiddagen. De kerstmarkt in Dortmund is geschikt voor jong en oud!

Vergelijk direct alle aanbieders naar Dortmund