Dagje weg naar de kerstmarkt in Munster

Bekijk en vergelijk op deze pagina de voordeligste dagtochten naar de kerstmarkt in Munster en boek al v.a. 15,- Ervaar het echte kerstgevoel en laat je verrassen door de schitterende kerstversieringen!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Munster

Bezoek de betoverende kerstmarkt in Munster en bezichtig de verschillende markten in de stad. In de historische stad staan wel meer dan 280 kraampjes, waar je bijzondere kerstinkopen kunt doen. Ook vind je op de vele kraampjes houtdecoraties, speelgoed en andere unieke kerstspulletjes. Als je over de kerstmarkt loopt, wordt je overspoelt door heerlijke wintergeuren. Je kunt genieten van gepofte kastanjes, geraspte aardappel en traditionele bratwurst van de grill.

De Aegidiimarkt is een bijzondere markt. Hier vind je een prachtige kerstkribbe die gemaakt is van hout. De markt is verder opgebouwd als een sprookjespaleis met gezellige kraampjes en sprookjesachtige versieringen. De Giebelhuuskesmarkt is een vrij nieuwe markt met vele kraampjes. In deze kraampjes kun je een hele boel handgemaakte artikelen kopen voor een goedkope prijs. Ook vind je er heerlijke Duitse specialiteiten. De Giebelhuuskesmarkt bevindt zich op een oude plaats, waar door de markt een historische uitstraling krijgt!

Vergelijk direct alle aanbieders naar Munster