Goedkope dagtocht naar de kerstmarkt in Oberhausen

Bekijk op deze pagina de goedkoopste dagtochten naar de kerstmarkt in Oberhausen en boek al v.a. 15,- Bezoek de mooiste kraampjes en geniet van de bijzondere kerstversieringen op deze markt!

Vergelijk direct
Wij vergelijken
dagtochten vergelijken

Dagtocht Kerstmarkt Oberhausen

Bezoek dit jaar de feestelijke kerstmarkt in Oberhausen en reis per touringcar. Ontdek de kerstmarkt op een bijzondere manier en kies voor een dagtocht om nooit te vergeten! De kerstmarkt bestaat uit drie markten met ieder zijn eigen thema. De Bergkerstmarkt is een avontuurlijke markt en opgebouwd als een echt sneeuwlandschap. Je kunt op deze markt rodelen, apres-skien en sleeen.

Op de kerstmarkt in Oberhausen zijn er ook genoeg lekkernijen, die je tijdens de kerstmarkt kunt nuttigen. Als je van chocola houdt zit je hier zeker goed. Je kunt hier heerlijke bonbons, amandel en krokante chocolade proeven. Ook voor de kinderen is er een markt. Hier kunnen de kleintjes genieten van een sprekende sprookjesboom, snoepjesmaker en een carrousel. Vergelijk snel de voordeligste dachtochten naar de kerstmarkt in Oberhausen!

Vergelijk direct alle aanbieders naar Oberhausen